top of page

Voor een waardig afscheid van uw huisdier!

Huisdierencrematorium De Engelenburg laat deze wens in vervulling gaan.

Crematie van uw huisdier

Nadat uw huisdier is overleden, is het tijd om de crematie te plannen. Huisdierencrematorium De Engelenburg beschikt over verschillende manieren van cremeren. Onze medewerkers adviseren u graag, zodat u kunt beslissen welke manier het beste bij u en uw huisdier past. Wij streven ernaar het crematieproces liefdevol, zo persoonlijk mogelijk en naar uw eigen wensen te laten verlopen.

 

Privé en persoonlijk afscheid nemen

Onze medewerkers zullen u met raad en daad en liefdevolle steun bijstaan. Uw persoonlijke wensen voor wat betreft de crematie worden besproken en zo goed mogelijk uitgevoerd. 

Nadat wij met u uw wensen hebben besproken, wordt uw huisdier kostenloos opgebaard in een van onze sfeervolle kamers. Hier kan in alle rust afscheid worden genomen van uw huisdier.
 

Collectief cremeren

Bij een collectieve crematie wordt uw huisdier met meerdere huisdieren tegelijk gecremeerd. Zij worden hierbij niet gescheiden. Doordat er geen scheiding is tussen de huisdieren, is het niet mogelijk de as naderhand mee naar huis te nemen. De as wordt na afloop, door één van onze medewerkers, in een natuurlijke omgeving verstrooid.

Bij iedere crematie wordt uw geliefde huisdier kosteloos opgebaard bij ons

Gezamenlijk cremeren

Bij een gezamenlijke crematie wordt uw huisdier met één ander huisdier tegelijk gecremeerd, maar wel volledig separaat gehouden van het andere huisdier. Hierdoor is het mogelijk de as naderhand mee naar huis te nemen.

 

U ontvangt de as van uw eigen huisdier.

Welke mogelijkheden zijn er?

Persoonlijk cremeren

Bij een persoonlijke crematie wordt uw huisdier alleen gecremeerd, zonder andere huisdieren. Hierdoor is het mogelijk om de as van uw eigen huisdier mee naar huis te nemen.

Bij iedere crematie wordt uw geliefde huisdier kosteloos opgebaard bij ons

Persoonlijk plus cremeren

Bij een persoonlijk plus crematie hebben wij alle tijd voor u en uw overleden huisdier. Uw huisdier ligt waardig opgebaard in een van onze afscheidskamers. Zodra u er aan toe bent gaan wij gezamenlijk naar onze crematieoven en mag u als u dat wilt helpen met het gehele proces. U krijgt van ons de as direct mee na de crematie, evenals de digitale foto, pootafdruk en het plukje haar.

 

Bespreek uw wensen met ons, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen.

Persoonlijk plus cremeren kan alleen op afspraak.

bottom of page